spot_img
spot_img

Брчко: Због дуга од 3.700 КМ одузет Голф

spot_img
spot_img

Полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су у наставку активности у области контроле сигурности саобраћаја, привремено одузели још једно возило од вишеструког повратника у извршењу најтежих прекршаја из области саобраћаја.

Тако су дана 05.10.2022. године током редовних послова и задатака полицијски службеници извршили контролу моторног возила марке “VW Голф” којим је управљао Ш.Ш. рођен 1991. године у Брчком, гдје је и настањен. Провјером у службеном регистру новчаних казни за наведено лице је утврђено да по основу неплаћених казни има дуг у износу од 3.720 конвертибилних марака, да је вишеструки повратник у извршењу тешких прекршаја из области Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ. Због основа сумње да ће наставити са вршењем истих наведеном лицу је привремено одузето моторно возило и похрањено у депозит Полиције Брчко дистрикта БиХ.

Против наведеног лица ће Основном суду Брчко дистрикта БиХ бити поднешен захтјев за покретање прекршајног поступка.

Полиција Брчко дистрикта БиХ и овом приликом жели указати свим учесницима у саобраћају на важност придржавања саобраћајних прописа, а истовремено и упозорити вишеструке повратнике у извршењу саобраћајних прекршаја да ће интензивне контроле према тој категорији бити настављене у циљу одвраћања од даљег вршења прекршаја и превенције оваквих појава.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img