spot_img
spot_img

Брчко: Због дуга од 3.700 КМ одузет Форд Фокус

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

И овог понедељка доносимо вама преглед значајних сигурносних догађаја који су обиљежили викенд за нама.

КРИМИНАЛИТЕТ:

– У наведеном периоду на простору Брчко дистрикта БиХ забиљежена су три догађаја који обухватају три кривична дјела квалификована као Тешка крађа из члана 281 Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ.

ЈАВНИ РЕД И МИР:

– Није евидентиран нити један догађај.

САОБРАЋАЈ:

– Није евидентирана нити једна саобраћајна незгода.

– Издвајамо догађај од дана 16.06.2023. године када су полицијски службеници током редовних послова и задатака извршили контролу моторног возила марке Форд Фокус којим је управљало лице А.М., рођен 1980. године у Брчком, гдје је и настањен. Провјером у службеном регистру новчаних казни, утврђено је да лице А.М. по основу неплаћених казни има дуг у износу од 3.702,20 КМ, те да је повратник у извршењу тешких прекршаја из области Закона о основама безбиједности саобраћаја на путевима у БиХ. Због основа сумње да ће наставити са вршењем истих, а у складу са чланом 20. ставови (1) и (2) Закона о прекршајима Брчко дистрикта БиХ, наведеном лицу је привремено одузето моторно возило и депоновнао у депозит Полиције Брчко дистрикта БиХ.

Против наведеног лица Основном суду Брчко дистрикта БиХ ће бити поднешен захтјев за покретање прекршајног поступка

– Полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су приликом контроле возача и возила искључили укупно 27 возача и возила. Од тога 11 возача који су возилима управљали под дејством алкохола, три који су возилом управљали прије стицања права на управљање од којих је један возач мотоцикла, два због управљања нерегистрованим возилима, два возача јер у возачким дозволама нису имали назначену одговарајућу категорију, те четири возача мопеда због непосједовања потврде о познавању саобраћајних прописа.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img