spot_img
spot_img

Брчко: Због дрског понашања и ометања службеног лица два лица лишена слободе

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

И овог понедељка доносимо вам преглед значајних сигурносних догађаја који су обиљежили викенд за нама.

КРИМИНАЛИТЕТ:

– У извјештајном периоду на простору Брчко дистрикта БиХ у области криминалитета забиљежено је једно кривично дјело из области имовинске природе и то „Крађа”.

ЈАВНИ РЕД И МИР

– У наведеном временском периоду забиљежена су два догађаја нарушавања јавног реда и мира због чега су лица В.И. рођен 1971. године у Брчком, настањен у мјесту Приједор и С.А. рођен 1974. године у Бановићима, настањен у Уловићу, лишени слободе због почињених прекршаја из члана 4. и 8. Закона о јавном реду и миру Брчко дистрикта БиХ. Против наведених лица ће Основном суду Брчко дистрикта БиХ бити поднешени захтјеви за покретање прекршајних поступака.

САОБРАЋАЈ:

– Током наведеног периода забиљежена је једна саобраћајна незгода.

– Полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су приликом контроле возача и возила искључили укупно 25 возача и возила. Од тога 14 возача је искључено због управљања моторним возилима под дејством алкохола, четири возача јер су возилима управљали прије стицања права на управљање, једно јер је возилом управљало у вријеме трајања забране управљања, једно лице које је управљало возилом којем је придодато прикључно возило, иако у возачкој дозволи није имало назначену категорију возила, једно лице које је управљало возилом након истека важности потврде о регистрацији, једно јер је управљало возилом без посједовања потврде о познавању саобраћајних прописа, једно лице због преоптерећености возила и два лица која су возилима управљала с придодатим необиљеженим теретом.

Стручни референт за односе с јавношћу-портпарол
Полиције Брчко дистрикта БиХ
Џевида Хукичевић

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img