spot_img
spot_img

Брчко: Завршена прва фаза реконструкције Камерног театра

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Прва фаза реконструкције и санације зграде Камерног театра у брчанском насељу Колобара у улици Ислахијет, вриједности радова од око 700.000,00 КМ, у потпуности је завршена и укључује све грубе грађевинске радове, потврдио је шеф Одјељења за привредни развој, спорт и културу Владе Брчко дистрикта Перо Гудељевић.

„Ова фаза укључује радове на покривању објекта и постављању вањске столарије и тим послом објекат је заштићен од даљег пропадања,“ каже Гудељевић.

Говорећи о наставку реконструкције и санације за шта су у наредној години у буџету Дистрикта планирана средства у висини од око 850.000,00 КМ Гудељевић истиче да је извршено ново пројектовање због застарјелости пројекта.

„Друга фаза укључује све фине радове а који су везани за електро-инсталације, уређење ентеријера и гријање те стављање овог простора у функцију,“ нагласио је Гудељевић.

Упитан да појасни када би становници Брчког могли користити зграду Камерног театра Гудељевић је истакао да то зависи од усвајања буџета Дистрикта и одабира извођача радова на завршетку друге фазе, али се нада да ће крајем следеће године становници Брчког уживати у новом амбијенту гледајући позоришне представе.

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img