spot_img
spot_img

Brčko: Video o prvom Ludens festu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Stand up BH promovisao je video o nedavno održanom prvom Ludens festu u Brčko distriktu. Ovaj video ujedno je i priča o našem gradu kao i o problemu nedostatka profesionalnog pozorišta.

Brčko – Dani komedije – Ludens fest

Aftermovie prvog Ludens festa – dana komedije održanih 11. i 12. aprila 2018. godine u Brčko distriktu je napokon spreman 😍😊. Snimanje i montaža trajali su više od mjesec dana, ali je vrijedilo.Na projektu je radilo 20 mladih ljudi, većinom volonterski, u želji da Brčko nasmiju i pokrenu. Hvala svima na uloženom trudu. Zajedno smo uspjeli i pokazali da Brčko može bolje i da zaslužuje pozorište!Cilj nam je da se ova tradicija nastavi, da ovogodišnji Ludens fest bude samo prvi u nizu. Trudićemo se da program svake godine dodatno obogatimo, a već sljedeće godine Ludens fest donosi muziku, ples, radionice, satiru i aforizme!Hvala svima koji su pomogli i podržali ovaj projekat i veliko hvala portalima koji su nam pružili medijsku podršku Otisak.ba, nula49.com, brckodanas.com Bez vas to ne bi uspjelo !Ludens je sve ono što nas tjera da se igramo, sve ono što nas nasmijava.Do tada – uživajte u videu sa prvog Ludens festa!© 2018 All rights reserved by Stand-UP BHLokacija: Brčko, Bosna i HercegovinaKontaKt: info@standupbh.org

Posted by Stand-Up BH on Saturday, June 9, 2018

Snimanje i montaža trajali su više od mjesec dana, ali iz ovog udruženja kažu da je vrijedilo. I najavljuju još mnogo predstava, mnogo kulture i mnogo videa. Na projektu je radilo 20 mladih ljudi, većinom volonterski, u želji da Brčko nasmiju i pokrenu.

“Cilj nam je da se ova tradicija nastavi, da ovogodišnji Ludens fest bude samo prvi u nizu. Trudićemo se da program svake godine dodatno obogatimo, a već sljedeće godine Ludens fest donosi muziku, ples, radionice, satiru i aforizme”, istakao je Aleksandar Pantelić, predsjednik udruženja.

Ludens je sve ono što nas tjera da se igramo, sve ono što nas nasmijava”, dodaju iz Stand up BH.

Do tada – uživajte u videu sa prvog Ludens festa!

 

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img