spot_img
spot_img

Brčko: Velika humanitarna akcija za porodicu Mišić

Published:

spot_img

U nedelju 24.juna u Brčkom se organizuje velika humanitarna akcija za pomoć porodici Mišić u renoviranju kuće, najavili su iz Udruženja “Beba više”.

“Balkan pab” će cjelodnevni pazar od prodatih kafa proslijediti za pomoć ovoj porodici a takođe istog dana trudnicama će dijeliti besplatne prirodno cijeđene sokove.

Frizerski salon “Belli Capelli” i naša prijateljica Danijela Šarić, takođe u nedelju radi a sav prihod poklanja Mišićima. Oba lokala nalaze se u zgradi “Zejćirović” u centru grada, dodali su iz UG Beba Više

Donaciju će uručiti i pekoteke “Nimex“.

Donacije i podrška stižu i iz Skupštinskih klupa. Do sada su nam podršku dali poslanici Slobodanka Ćurčić, Lidija Ljubojević, Zoran Kokanović i Željko Antić te ovim proslijeđujemo poziv i ostalim poslanicima – pridružite se!

Podsjećamo, Udruženje “Beba više” pokrenulo je u martu akciju za pomoć porodici čiji su blizanci Cvijetin i Vaso jedine bebe upisane u matične knjige opštine Donji Žabar u 2017.godini. Mišići su nakon trinaest godina i nekoliko neuspjelih pokušaja, dobili djecu postupkom BMPO i mnogo se istrošili. Sada je red na nas, da ih podržimo.

Akciju su do sada podržali predstavnici opštine Donji Žabar, DOO Galax, Ordinacija “Dental Šmitran” kao i naš sugrađanin koji živi u Švajcarskoj, Dragan Marković.

UG “Beba više” još jednom poziva sve sugrađane da nam se pridruže u nedelju i da daju svoj doprinos ideji da bebe imaju bolji život.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img