Brčko: Večeras počinje BiH Color Festival!

Na poligonu brčanske Bescarinske zone večeras počinje treći po redu BiH Color Festival – najšareniji događaj u regionu! I ove godine posjetioce očekuju sjajna muzika, mnogo iznenađenja i još više boje.

Interesovanje je ove godine mnogo veće, rekao nam je Miloš Stankić, organizator. A i čelni ljudi festivala potrudili su se da iz godine u godinu podižu nivo i za brojne posjetioce spreme sve veći broj iznenađenja.

- Reklama -

“Kao i prethodne dvije godine, imamo dvije bine – Main Stage i Hammer Stage, ali i mnogo iznenađenja. Istakao bih dvije novosti koje se ne viđaju često na ovim prostorima – Face Painting i Virtual Reality, za koje sam siguran da će se svidjeti posjetiocima”, kaže Stankić za nula49.com, zvaničkog medijskog pokrovitelja i ovogodišnjeg BiH Color Festivlala.

Kapije festivala otvaraju se danas u 17:00, žurka na Poligonu trajaće do kasno u noć, kada se seli na zvanični After Party, koji je ove godine planiran na novoj lokaciji.

Ne sumnjamo da će veliki broj posjetioca i ove godine uživati u najšarenijem događaju u regionu, a naš grad će i treću godinu za redom ugostiti veliki broj posjetioca iz regiona.

Vidimo se na Poligonu!

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime