spot_img
spot_img

Брчко: Вечерас на Тргу младих наступа Фатмир Сулејмани

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Градоначелник дистрикта Брчко Синиша Милић и Фатмир Сулејмани најавили су на конференцији за медије концерт нашег суграђанина Фатмира који ће бити одржан вечерас на градском тргу од 20.00 часова у оквиру манифестације „Чари зиме у Брчко дистрикту БиХ”.

„Ово је прилика да се захвалим Фатмиру на учешћу и да позовем све наше суграђане да вечерас изађу на трг и да се заједно добро проведемо. Необично нам је драго што је Фатмир изабрао баш ову манифетацију да се поново појави пред својим суграђанима”, рекао је градоначелник Милић.

Фатмир Сујелмани је рекао да је велика одговорност наступити у свом граду.

„Велика је одговорност вечерас на мени да наступам пред својим људима и другачији је осјећај него кад наступам негдје друго. Ми смо спреми, очекујем пуно људи, а с обзиром да је сваки мој концерт у Брчком до сада био посјећен, надам се да ће тако бити и вечерас”, истакао је Фатмир. Он је похвалио цјелокупну организацију манифестације „Чари зиме у Брчком”.

„Морам да похвалим овај догађај, спомињу га и у Сарајеву, гдје сад живим. Драго ми је да је нешто што се дешава, без претјеривања, привукло много младих људи и дало им прилику да се покажу у нечему у чему су добри, али и да промовишу свој бизнис. Надам се да ће ова манифестација постати традиција”, закључио је Фатмир.

Градоначелник Синиша Милић напоменуо је да је од почетка децембра манифестацију „Чари зиме у Брчком” посјетило више од 10.000 грађана Брчког али и околних мјеста.

„У протеклом периоду нисмо имали манифестације које су биле у толикој мјери посјећене. Чини ми се да смо направили пун погодак, да смо оживјели град. У програму учествују наши људи из Брчког, велики број удружења грађана и невладиних организација је исказао интерес, али имамо велику заинтересованост и за продају и промоцију, стога смо убацили и додатне кућице. Имали смо различите садржаје и чини ми се да су сви по мјери. Трудићемо се да по окончању манифестације направимо пресјек, сједнемо са свима који су дали допринос и да већ сад почнемо да креирамо програм за сљедећу годину, да бисмо имали још бољи и садржајнији концепт”, закључио је Милић.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img