spot_img
spot_img

Брчко: Уз трпезу љубави обиљежен православни Божић

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У Брчком је синоћ организован Божићни пријем у организацији представника српског народа извршне, законодавне и судске власти, а уз благослов Српске православне Цркве архијерејског намјесништва у Брчком.

Шеф Одјељења за стручне и административне послове Срђан Блажић каже да је синоћње окупљање била прилика међусобног окупљања и суживота, које увијек изнова треба његовати.

“Ово је прилика и да сумирамо резултате из прошле године и да све грешке које су биле исправимо, те опростимо једни другима, али и да уз много више љубави, мира и међусобног повјерења градимо суживот у нашој локалној заједници. Сигуран сам да ћемо наћи снаге да у 2020. години на том путу будемо спремни помоћи једни другима”, поручио је Блажић.

Вјерницима је Божић честитао архијерејски намјесник брчански протојереј-ставрофор Драган Ћирковић казавши да је пријем уприличен уз трпезу љубави и уз благослов Српске православне цркве.

“Докле год постоји воља за суживот ми ћемо организовати овакве прославе заједно са својим комшијама. Искористио бих ову прилику да свим православним вјерницима пожелим свеколико добро неба и земље у надолазећим празницима, а поготов честитам благословену 2020. годину. Мир Божји и Христос се роди!”, поручио је Ћирковић.

 

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img