spot_img
spot_img

Брчко: Ускоро отварање балон сале “Омладинског погона Илићка”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

“Омладински погон Илићка” уз несебичну подршку Владе Брчко дистрикта на прагу реализације изградње балон сале која ће, између осталог, у значајној мјери служити и свим љубитељима фудбала у Брчком, те представљати уникатан спортски објекат у региону.

У нестрпљивом ишчекивању свечаног отварања, које је заказано за наредни петак, 6. децембар, екипа спортског портала Sportal.ba разговарала је са Ведраном Јовичићем, чланом управног одбора реномираног удружења, који нам је открио нешто више о теми која је обрадовала комплетно спортско друштво у дистрикту.

“Овај пројекат може да се дефинише као највећи пројекат једног удружења на подручју Брчко дистрикта. Иницијатива коју су предузели родитељи у циљу обезбјеђивања адекватнијих услова за рад, наишла је и на огромну подршку Владе Брчко дистрикта и конкретно шефа Одјелења за стручне и административне послове, господина Срђана Блажића, који представљају неизоставан фактор у овој причи која ће бити од огромне користи нашој дјеци, како би наставили да се развијају у здравом окружењу”, oдушевљено говори Јовичић.

Импозантан објекат, потврда је да је све могуће када је присутна сложност свих чланова који раде на реализацији пројекта.

“3 мјесеца активног рада, били су довољни за изградњу објекта величине 44×24 што иде у прилог чињеници да је ово јединствен спортски простор у региону. Ово је монтажно-демонтажни објекат, који се поставља у септембру а скида у априлу”, додао је Јовичић.

Приоритет у коришћењу балон сале имаће селекције “Омладинског погона Илићка” али ће балон бити на дохват руке и осталим љубитељима најважније споредне ствари на свијету.

“Ми смо одлучили да сво слободно вријеме, односно слободне термине ставимо на располагање и рекреативцима али првобитна намјена је да се обезбједе адекавтни услови за тренинг дјечацима како би наставили да остварују успјешне резултате”, објашњава Јовичић.

УГ “Омладински погон Илићка” јединствен је примјер организованог и успјешног удружења, чије резултате највише осјећају они којима је и најпотребнија,а то су најмлађи чланови удружења, односно фудбалери.

“Заиста морам да похвалим одговорност и ажурност свих родитеља, сви много радимо на овоме. Посебна захвалница многим волонтерима и приватним фирмама, који су препознали овај пројекат и свако на свој начин доприноси у изградњи балона, без да за то прима икакву надокнаду, што довољно говори да смо заиста на прагу велике ствари”, закључио је Ведран Јовичић.

 

 

 

 

(sportal.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img