spot_img
spot_img

Брчко: Уручени поклони ученицима са посебним потребама III основне школе

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Спортско-рекреативна манифестација „Трка Дједа Мразова” која је одржана у децембру 2019. године окупила је више од 150 учесника.

Котизацијом учесника прикупљена су средства у износу од 1.380,00 КМ. Организатори ове манифестације одлучили су да та средства донирају ученицима са посебним потребама ИИИ основне школе што су данас и учинили.

Кутије пуне дјечијих играчака, школског прибора, слаткиша стигле су у одјељење ученика са посебним потребама. Заслужни зато су чланови удружења „Трк Мајевица” који су крајем децембра организовали хуманитарну “Трку Дједа Мразова”.

„Уприличили смо уручење поклона посредством средстава које смо прикупили за дјецу са посебним потребама и ево тим поводом желимо да дамо на значају потребама тој дјеци”, истакао је Жељко Новаковић секретар клуба „Трк Мајевица”.

Дигдактичког материјала никад доста, кажу наставници. Напомињу да уз њега рад са дјецом је много лакши и једноставнији.

„Похвалио би рад удружења „Трк Мајевица” који је препознао и потребе образовања и младих у Дистрикту, да их на једну руку обрадује и развесели једном спортском манифестацијом трком, а уједно и развесели наше најмлађе у одјељењу са посебним потребама којима су неопходно потребни дигдактички материјали који добијају од одјељења али увијек свака помоћ је добродошла па тако и овим путем”, казао је Дамир Лазић наставник III основне школе.

Из удружења „Трк Мајевица” надају се да ће „Трка Дједа Мразова” постати традиционална и да ће следеће године поклонима обрадовати неко друго одјељење.

 

 

 

(brcko.tv)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img