Brčko: Ukrali meso iz sušnice

Dana 08. 12. 2018. oko 07,30 sati, policiji se obratila građanka iz mjesta Bijela i prijavila da je od strane nepoznatog izvršioca ili više njih, u toku noći 7/8.12.2018. godine, izvršena provala u njenu sušnicu odakle je otuđena neutvrđenu količinu suhomesnatih proizvoda.

Po prijavi su postupili policijski službenici koji su izašli na lice mjesta i obavili uviđaj, kojim je utvrđeno da postoje osnovi sumnje da je počinjeno krivično djelo “Teška krađa” iz člana 281 stav 1 Krivičnog zakona Brčko distrikta BiH.

S obzirom na navedeno Policijski službenici preduzimaju ranje na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela i pronalaska otuđenih proizvoda.

- Reklama -

JAVNI RED I MIR:

  • Pripadnici Policije su u navedenom vremenskom periodu obezbjedili sve vjerske, kulturne, sportske, tradicionalne i druge javne skupove koji su održani u distriktu i isti su protekli bezbjedno.

SAOBRAĆAJ:

  • U izvještajnom periodu pripadnici Policije izvršili su uviđaj u dvije saobraćajne nezgode. U jednoj saobraćajnoj nezgodi, jedno lice je zadobilo teške tjelesne povrede, a u jednoj saobraćajnoj nezgodi zabilježena je materijalna šteta nastala na vozilima.
  • Tokom kontrole vozila i vozača u saobraćaju, pripadnici Policije su iz saobraćaja isključili trideset dva vozača i vozila, gdje je kod sedamnaest vozača kontrolom utvrđeno da vozilima upravljaju pod uticajem alkohola, u osam slučajeva utvrđeno je da lica upravljaju vozilom prije sticanja prava na upravljanje, dok je u sedam slučajeva utvrđeno da su vozači upravljali vozilima kojima je istekla važnost registracije.

Šef Operativno komunikacijskog centra
dr Halid Emkić

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime