Brčko: Ukraden sto i četiri stolice

Dana 02.04.2018. godine, Policiji se obratio građanin Brčkog i prijavio da je od strane nepoznatog izvršioca ili više njih, iz njegove ljetne bašte u ulici Jevrejska u Brčkom, otuđen sto i četiri stolice.

Na mjesto događaja izašli su policijski službenici koji su izvršili uviđaj. S obzirom da postoje osnovi sumnje da se radi o krivičnom djelu „Krađa“ iz člana 280 stav 1 Krivičnog zakona Brčko distrikta BiH, pripadnici policije preduzimaju radnje na pronalasku izvršioca i otuđenih predmeta.

- Reklama -

Tokom vikenda i praznika, policijski službenici su u dva navrata, kod dva lica pronašli i oduzeli materije koje svojim izgledom asociraju na opojne droge “marihuana” i “Amfetamin-Spid“. Protiv lica će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnih postupaka zbog počinjenih prekršaja „Posjedovanje narkotičkih sredstava“ iz člana 4. stav 1. kažnjivo po članu 85. stav 1. tačke 1. a u svezi sa članom 85. stav 3. Zakona o sprečavanju i suzbijanju zloupotrebe opojnih droga BiH.

JAVNI RED I MIR:

Pripadnici Policije su u navedenom vremenskom periodu obezbjedili sve vjerske, kulturne, sportske, tradicionalne i druge javne skupove koji su održani u distriktu i isti su protekli bezbjedno.

SAOBRAĆAJ:

U izvještajnom periodu pripadnici Policije su izvršili uviđaj u tri saobraćajne nezgode. U jednoj saobraćajnoj nezgodi, tri lica su zadobila lake tjelesne povrede, dok je u dvije saobraćajne nezgode konstatovana materijalna šteta nastala na vozilima.

Tokom kontrole vozila i vozača u saobraćaju, pripadnici Policije su iz saobraćaja isključili trideset sedam vozača i vozila, gdje je kod devetnaest vozača kontrolom utvrđeno da vozilima upravljaju pod uticajem alkohola, u dvanaest slučajeva utvrđeno je da lica upravljaju vozilom prije sticanja prava na upravljanje, dok je u šest slučajeva utvrđeno da su vozači upravljali vozilima kojima je istekla važnost registracije.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime