spot_img
spot_img

Брчко: У суботу велики хуманитарни базар за Емира и Душана!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Неформална група жена која је у децембру 2020. године организовала Хуманитарни базар о којем се дуго причало (јер је на истом сакупљено близу 25.000 КМ), поново се окупила у хуманој мисији.

Наш град ће и ове суботе бити домаћин Хуманитарног базара, овај пут за нашег суграђанина Емира Хамзића и нашег комшију из Доњег Жабара Душана Мирковића. 

Ова два младића дијеле исту судбину. Оба су скоком, један у Саву, други у базен остали непокретни и за њихова лијечења породица је исцрпила сва своја средства. 

Хуманитарни базар ће бити одржан 22.10. у суботу са почетком од 11 часова у башти кафе бара “ЦЕНТРО” на Тргу младих, а у понуди за хуманитарну куповину наћи ће се за свакога по нешто. 

Ту је томбола у којој ћете моћи да извучете вриједне награде попут хибербаричне коморе, слане собе, горива, викенда за двоје у Етно село Котроманићево, улазница за Терме Озрен, ручкова и вечера у бројним ресторанима у нашем граду, стоматолошких и фризерских услуга, школица страних језика и школица спорта, накита, торти…

Помоћи можете и куповином разноврсних радова, умјетничких слика, балона, играчака, цедевите, кокица…

За наше најмлађе посјетиоце организатори су припремили исцртавање по лицу, балоне, кловна, те маскоте из популарних цртаних филмова.

Идеалан је ово дан да са породицом прошетате до Трга, уживате у разгледању и куповином помогнете двојици младића.

За све оне који желе да дају свој допринос у виду неког производа или услуге, све информације су на располагању у фејсбук групи ХУМАНИТАРНИ БАЗАР-БРЧКО.

Не сумњамо да ћемо и овог пута сви заједно показати да је Брчко град хуманих људи и као што кажу организаторке “Нека у суботу сви путеви воде на Трг”!

Видимо се!

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img