spot_img
spot_img

Brčko: U subotu privremena obustava saobraćaja

spot_img
spot_img

Na osnovu zakonskih ovlaštenja, a u povodu održavanja javnog skupa na kolovozu – (smotre folklora), uz pismenu saglasnost Odjeljenja za javne poslove Vlade Brčko distrikta, Policija u ovom gradu je donijela Rješenje kojim se odobrava privremeno obustavljanje i zabrana saobraćaja za sva vozila u ulicama kojima će se kretati učesnici, na relaciji: Srpska pravoslavna crkva – Ulica Jovana Dučića – Bulevar mira (do Konzuma), zatim Ulicom Štrosmajera (do parka) – “Dobrin spomenik” – Ulica Bosne srebrene (do filijale Centralne banka) sve do Stadiona malih sportova “Blatuša” u Brčkom.

Obustava i zabrana saobraćaja će se provoditi u subotu, 24. juna, u vremenu od 17:30 sati do 19 sati, a kao alternativni putni pravci za saobraćaj će se koristiti druge ulice u gradu.

U navedenom vremenu, saobraćaj će biti vršen uz instrukcije i regulisanje od strane organizatora i pripadnika Policije.

Ovim putem iz policije sugerišu svim građanima, koji imaju potrebu da upravljaju motornim i drugim vozilima u saobraćaju, da poštuju Rješenje o privremenoj zabrani saobraćaja i pridržavaju se instrukcija pripadnika Policije i organizatora, kako ne bi dolazilo do nepotrebnih gužvi i zastoja u saobraćaju.

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img