Brčko: U subotu besplatna predstava i otvaranje jedinstvene prodavnice igračaka

Naš grad će uskoro dobiti jedinstveno mjesto za sve mališane i njihove roditelje. Radi se o prvoj prodavnici pametnih, odnosno edukativnih igračaka i igara.

Prodavnica “Kefalica”, koja od subote počinje sa radom u tržnom centru “Merkator” na svojim policama krije stotine igračaka i igara odabranih sa posebnom pažnjom da bi pozitivno uticale na razvoj inteligencije kod djece.

- Reklama -

Povodom otvaranja, iz “Kefalice” su pripremili i posebnu poslasticu za namjlađe – besplatnu dječiju predstavu “Patrolne šape” u izvedbi pozorištanca “Maslačak”.
Ovaj teatar je mala trupa profesionalnih glumaca koja izvodi predstave namjenjene najzahjtevnioj, najiskrenijoj, ali i najslađoj publici na svijetu – djeci! A predstava u kojoj će mališani uživati u subotu namijenjena je prije svega djeci predškolskog uzrasta.

Svečano otvaranje “Kefalice” uz “Patrolne šape” zakazani su za subotu, 31. avgust od 17 časova u kreativnoj igraonici “Lumpionica” u tržnom centru “Merkator”.

Desetinama istraživanja u posljednjih dvadeset godina naučno je dokazano da igre koje podstiču moždanu aktivnost, povećanje pažnje i koncentracije, te zahtijevaju rjeavanje problema, mogu povećati stepen inteligencije za 7-15 procenata!

Pored toda, igračke koje možete pronaći u “Kefalici” podstiču razvoj motorike, kreativnosti, logičkih i kognitivnih sposobnosti kod djece i odraslih.

Brojne društvene igre, koje su takođe u ponudi, podstiču socijalnu interakciju, sposobnost strateškog planiranja, povećavaju koeficijent inteligencije, razvijaju verbalnu i neverbalnu komunikaciju i emocionalnu inteligenciju.

U prvoj prodavnici ovog tipa u našem gradu naći ćete brojne proizvode koji se koriste u školskim i predškolskim institucijama širom svijeta kao sastavni dio NTC programa, programa Montessori, Waldorf, Reggio Emilia, i brojnih drugih.

Subota, od 17 časova u tržnom centru Merkator. Vidimo se!

 

 

 

(sponzorisana objava)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime