spot_img
spot_img

Брчко: У саобраћајној несрећи страдао отац шесторо дјеце, возио дијете на Хитну помоћ

spot_img
spot_img

Полицији Брчко дистрикта БиХ објавила је детаље стравичне саобраћајне несреће у Брчком у којој је страдао возач И.Д. (38).

Како наводе, несрећа у мјесту Дубраве, у близини једног угоститељског објекта, пријављена је у понедјељак у 20.14.

“Пријављено је да има повријеђених лица, као и да се не може отворити моторно возило марке ВW Голф III. Одмах након пријаве полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су уз Службу хитне медицинске помоћи и припаднике Професионалне ватрогасне јединице изашли на лице мјеста и предузели мјере и радње из своје надлежности. На лицу мјеста извршен је увиђај под надзором дежурног тужиоца Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ, којом приликом је утврђено да је саобраћајну незгоду проузроковао возач моторног возила усљед неприлагођене брзине кретања моторним возилом и управљањем возилом прије стицања права на управљање”, наводе из полиције.

Додају да је у удесу смртно страдао возач моторног возила марке “VW Голф III” иницијала И.Д. рођен 1985. године у Добоју, настањен у Брчком, једно малољетно лице задобило је тешке тјелесне повреде, док је лице иницијала А.Ј. рођено 1970. године у Градачцу, настањено у Брчком, задобило лаке тјелесне повреде.

“У вријеме вршења увиђаја саобраћај на регионалном путу Р460 у мјесту Дубраве био је обустављен у времену од 20.10 до 00.10 сати, те се одвијао алтернативним правцима”, наводе из полиције, преноси Н1.

Како се наводи на друштвеним мрежама, страдали мушкарац је отац шестеро дјеце, а брзо је возио из разлога што је возио дијете на Хитну помоћ, преноси ГП Маљевац.

 

 

(nezavisne.com)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img