spot_img

Брчко: У недјељу Путничка трибина са Снежаном Радојичић

Published:

- Advertisement -

Снежана Радојичић, писац и номад, путује на бициклу око свијета од 2011. године. За то вријеме прошла је око 55.000 км и обишла око 40 земаља. 

Недавно се „опростила“ с Азијом и Океанијом и прије преласка на латиноамерички континент одржаће низ путничких трибина у региону.

На трибини у Брчком која ће се одржати у Великој сали Омладинског центра у Брчком, описаће укратко свој Пут, од часа када је рекла „не“ конвенционалном животу, до данас. Говориће о највећим изазовима током свог седмогодишњег котрљања, као и о најомиљенијој и најнеобичнијој земљи на свијету.

Повод за долазак у Брчко је објављивање књиге „Северна Кореја – путовање по земљи Ким Џонг Уна”. Снежана је возила седам дана бицикл кроз најзатворенију земљу на свијету. Колико је тешко отићи тамо? Да ли је тешко добити визу? Да ли се може кретати слободно кроз Кореју? Шта је истина, а шта пропаганда? Како изгледа живот у тој земљи? Одговоре на ова и друга питања о животу у Сјеверној Кореји можете сазнати на трибини на којој ће бити приказани и неки видео записи који нигдје до сада нису објављени, нити ће бити доступни на интернету.

На трибини ћете моћи купити неке раније објављене наслове ове путосписатељице (Преко Хималаја и Гобија, Номад), као и најновији путопис-фото-монографију „Северна Кореја – путовање по земљи Ким Џонг Уна“.

Улаз на трибину је слободан! Добро дошли!

 

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img