spot_img
spot_img

Brčko: U nedelju Street Style Show – District Edition #7

spot_img
spot_img

Brčko distrikt Bosne i Hercegovine sedmu godinu zaredom ugostiće tjunere iz cijele BiH, ali i regiona, na tjuning manifestaciji pod dobro poznatim nazivom “Street Style Show – District Edition #7”.

Nakon šest uspješno organizovanih događaja ovog tipa, organizatori su odlučili ne prekidati ovu tradiciju te još jednu godinu dovesti bolje od najboljih u Brčko distrikt BiH.

“Nama je najbitinije da Brčko distrikt ostane na mapi auto-moto dešavanja u BiH što duže. Mislimo da se radi o ogromnoj promociji našeg grada te se nadamo da ćemo ove godine imati podršku i lokalne vlasti. Sve ove godine su nas podržavale nevladine organizacije, javna preduzeća kao i nekolicina privrednika, ne samo iz Brčkog, nego i drugih gradova Bosne i Hercegovine, i svima njima možemo uputiti velike zahvale. O detaljima same manifestacije ne možemo još govoriti, ali ćemo se potruditi da ove godine bude nešto drugačija nego prethodnih godina, samim tim i bolja”, naveli su organizatori.

Informacije koje smo pronašli na zvaničnim stranicama ovog događaja kažu da je kroz proteklih 6 događaja u Brčkom prošlo 930 prijavljenih takmičara, podijeljeno je 250 nagrada, a samom lokacijom prodefilovalo je skoro 12.000 registrovanih posjetilaca.

Manifestacija će ove godine biti održana 3.9. na lokaciji Trg pravde (parking ispred CIPS-a). Organizatori kao i svake godine su Sound Master Tuning&Styling Team iz Brčkog.

 

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img