spot_img
spot_img

Брчко: У недељу први Хуманитарни е-спорт турнир NBA 2K18

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Кошаркашки клуб “Лавови” Брчко у недељу, 26. новембра 2017. године организује први ХУМАНИТАРНИ Е-СПОРТ ТУРНИР NBA 2K18.

Кошаркашки клуб “Лавови” започео је пројекат “И МИ СМО ЛАВОВИ” који подразумјева укључивање особа које из било којег разлога имају потешкоћа с укључивањем у друштвене токове, развијање њиховог самопоуздања, мотивације и здравог начина живота. Све то реализујемо кроз кошаркашке тренинге, као и играонице прилагођене моторичким способностима особа са потешкоћама у развоју.

Као наставак активности у оквиру пројекта “И МИ СМО ЛАВОВИ” КК “Лавови” Брчко организује такмичење у популарној кошаркашкој симулацији NBA 2К18 на Sony PlayStation 4 конзолама на коме учешће могу да узму сви заинтересовани суграђани, а најуспјешнији имаће прилику освојити вриједне награде пријатеља и покровитеља турнира од којих је највриједнија резервисана за побједника турнира, а то је путовање за двије особе у Грац са Динамик турсом.

Турнир ће бити одржан у недељу, 26. новембра 2017. год. у хотелу “Јелена” у Брчком, а пријављивање траје до петка, 24. новембра 2017. путем фјесбук странице Кошаркашког клуба Лавови или на број телефона: 065 753 723.

Котизација за учешће износи 10 КМ, а сав приход од котизација намјењен је за набавку неопходне спортске опреме и спортских реквизита за адекватно обављање тренажних активности ученика који похађају одјељење са посебним потребама у Трећој основној школи у Брчком.

Уколико желите да са вољеном особом, пријатељем или колегом посјетите Грац са његовом прекрасном старом језгром, умивеним трговима, раскошним грађевинама, занимљивим пасажима и прелијепо уређеним улицама од којих се издвајају Херенгасе и Хофгасе, у којима је шопинг краљевски, а посластице царске, ПРИЈАВИТЕ СЕ на ХУМАНИТАРНИ Е-СПОРТ ТУРНИР NBA 2К18 и одмјерите снаге “један на један” у најпопуларнијој кошаркашкој симулацији на Sony PlayStation 4 конзолама.

Такође, Лавови позивају све привредне субјекте, удружења грађана, политичке субјекте, медије као и јавне личности да се прикључе и подрже идеју и вриједност овог пројекта и дају свој допринос који ће много значити ученицима одјељења са посебним потребама у Трећој основној школи Брчко.

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img