Brčko: U nedelju prvi Humanitarni e-sport turnir NBA 2K18

Košarkaški klub “Lavovi” Brčko u nedelju, 26. novembra 2017. godine organizuje prvi HUMANITARNI E-SPORT TURNIR NBA 2K18.

Košarkaški klub “Lavovi” započeo je projekat “I MI SMO LAVOVI” koji podrazumjeva uključivanje osoba koje iz bilo kojeg razloga imaju poteškoća s uključivanjem u društvene tokove, razvijanje njihovog samopouzdanja, motivacije i zdravog načina života. Sve to realizujemo kroz košarkaške treninge, kao i igraonice prilagođene motoričkim sposobnostima osoba sa poteškoćama u razvoju.

- Reklama -

Kao nastavak aktivnosti u okviru projekta “I MI SMO LAVOVI” KK “Lavovi” Brčko organizuje takmičenje u popularnoj košarkaškoj simulaciji NBA 2K18 na Sony PlayStation 4 konzolama na kome učešće mogu da uzmu svi zainteresovani sugrađani, a najuspješniji imaće priliku osvojiti vrijedne nagrade prijatelja i pokrovitelja turnira od kojih je najvrijednija rezervisana za pobjednika turnira, a to je putovanje za dvije osobe u Grac sa Dinamik tursom.

Turnir će biti održan u nedelju, 26. novembra 2017. god. u hotelu “Jelena” u Brčkom, a prijavljivanje traje do petka, 24. novembra 2017. putem fjesbuk stranice Košarkaškog kluba Lavovi ili na broj telefona: 065 753 723.

Kotizacija za učešće iznosi 10 KM, a sav prihod od kotizacija namjenjen je za nabavku neophodne sportske opreme i sportskih rekvizita za adekvatno obavljanje trenažnih aktivnosti učenika koji pohađaju odjeljenje sa posebnim potrebama u Trećoj osnovnoj školi u Brčkom.

Ukoliko želite da sa voljenom osobom, prijateljem ili kolegom posjetite Grac sa njegovom prekrasnom starom jezgrom, umivenim trgovima, raskošnim građevinama, zanimljivim pasažima i prelijepo uređenim ulicama od kojih se izdvajaju Herengase i Hofgase, u kojima je šoping kraljevski, a poslastice carske, PRIJAVITE SE na HUMANITARNI E-SPORT TURNIR NBA 2K18 i odmjerite snage “jedan na jedan” u najpopularnijoj košarkaškoj simulaciji na Sony PlayStation 4 konzolama.

Takođe, Lavovi pozivaju sve privredne subjekte, udruženja građana, političke subjekte, medije kao i javne ličnosti da se priključe i podrže ideju i vrijednost ovog projekta i daju svoj doprinos koji će mnogo značiti učenicima odjeljenja sa posebnim potrebama u Trećoj osnovnoj školi Brčko.

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime