spot_img
spot_img

Брчко: У насељу Ријеке младић пиштољем пријетио докторици

spot_img
spot_img

Полицији Брчко дистрикта БиХ је дана 22.03.2022. године пријављено да је у амбуланти породичне медицине у насељу Ријеке пацијент пиштољем пријетио докторици.

Према информацијама до којих смо дошли од стране неколико анонимних извора младић је од докторице тражио дознаке за боловање у трајању од мјесец дана за које није имао оправдање нити налаз. Обзиром да је докторица одбила његов захтјев, младић је уз вербалне пријетње отишао до аута по пиштољ након чега се вратио те пиштољ прислонио докторици на чело.

Након запримања пријаве Полиција Брчко дистрикта БиХ је одмах изашла на терен и отпочела са истраживањем догађаја.

“Извршилац иницијала А.Б. рођен 1997. године се до доласка полицијских службеника удаљио са лица мјеста али је убрзо лишен слободе због основа сумње да је починио кривично дјело “Угрожавање сигурности” из члана 180. став (2) Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ”, казала је у изјави за БДЦ ТВ портпарол Полиције Брчко дистрикта БиХ Џевида Хукичевић.

О свему наведеном обавијештен је дежурни тужилац Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ под чијим надзором се предузимају даље мјере и радње на утврђивању свих околности под којима се догађај догодио.

 

 

 

(brcko.tv)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img