spot_img
spot_img

Брчко: У центру града ухапшен мушкарац са аутоматском пушком

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Полиција Брчко дистрикта БиХ је дана 04.08.2022. године у 20.52 сати запримила више пријава да се у улици Босне Сребрене испред једног угоститељског објекта у центру Брчког налази непознато мушко лице које је са пушком у руци ушло у угоститељски објекат и тражио одређено лице, а након што исто није пронашао удаљио се у правцу градског парка.

О наведеном догађају су одмах упознати сви полицијски службеници на терену, извршене потребне провјере и прикупљене информације о извршиоцу, који је у веома кратком року пронађен и лишен слободе, а ради се о лицу Г.С. рођеном 1975. године у Брчком гдје је и настањен.

На лицу мјеста извршен је увиђај, те су под надзором дежурног тужиоца Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ предузете друге радње доказивања током којих је пронађена аутоматска пушка и припадајућа муниција, као и утврђен вјероватни мотив поступања извршиоца. Предузетим истражним радњама утврђено је да постоји основ сумње да је почињено кривично дјело “Угрожавање сигурности” из члана 180. став (2) и “Недозвољено држање оружја или експлозивних твари” из члана 365. Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ.

Лице Г.С. ће уз Извјештај о почињеном кривичном дјелу бити предато Тужилаштву Брчко дистрикта БиХ на даље процесуирање.

Стручни референт за односе с јавношћу
портпарол Полиције Брчко дистрикта БиХ
Џевида Хукичевић

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img