Brčko: Tokom vikenda rukometni turnir “Trofej Brčko distrikta BiH 2019”

- Reklama -

RK Jedinstvo 2015 Brčko za vikend 06.09. do 08.09.2018. godine organizuje Međunarodni rukometni turnir „Trofej Brčko distrikta BiH 2019“.

Turnir će se odigravati u salama Ekonomske i Tehničke škole u Brčkom i na njemu će u godištu momaka rođenih 2002 i mlađih učešće uzeti sljedeće ekipe: RK Bijeljina iz Bijeljine (BiH), RK Županja iz Županje (Hrvatska), RK Berane iz Berana (Crna Gora), RK Dubočica 54 iz Leskovca (Srbija), RK Spačva iz Vinkovaca (Hrvatska), RK Rastimo iz Novog Sada (Srbija),, RK Mladost TSK iz Temerina (Srbija) i RK Jedinstvo 2015 iz Brčkog (BiH).

- Reklama -

U godištu momaka rođenih 2004 i mlađih učešće na Turniru će uzeti ekipe: RK Sloga iz Prnjavora (BiH), RK Bijeljina iz Bijeljine (BiH), RK Berane iz Berana (Crna Gora), RK Rastimo iz Novog Sada (Srbija), RK Dubočica 54 iz Leskovca (Srbija) i RK Jedinstvo 2015 iz Brčkog (BiH).

Nadamo se lijepom rukometnom vikendu u Brčkom i pozivamo sve ljubitelje rukometa da svojim prisustvom podrže ove mlade momke među kojima se mnogi već nalaze na spiskovima reprezentacija svojih država. Turnir će suditi internacionalne sudije iz Srbije i Hrvatske.

Tačan raspored i satnica odigravanja utakmica će biti objavljen u srijedu, 04.09.2019.

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime