Brčko: Sutra humanitarna predstava za Predraga Šarića

Humanitarna akcija za pomoć našem sugrađaninu Predragu Šariću nastavlja se – sutra nas očekuje humanitarno izvođenje “Ožalošćene porodice”.

Satirično pozorište “Bibac” iz Šamca će sutra, u organizaciji udruženja “Trka za život” izvesti čuvenu Nušićevu predstavu “Ožalošćena porodica”, a sav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen na račun za liječenje Predraga Šarića kome je za transplantaciju bubrega potrebno 140.000 KM.

Predstava se održava u brčanskom Domu kulture u četvrtak, 16. januara, sa početkom od 19:30, a cijena ulaznice je 4 KM. Takođe, na ulazu u Dom kulture biće postavljena kutija za dobrovoljni prilog.

Satirično pozorište “Bibac” iz šamca je amatersko omladinsko pozorište, a jedino je satirično pozorište na prostoru čitave Republike Srpske. Predstava koju će sutra gledati Brčaci rađena je po tekstu njihovog omiljenog dramskog pisca i neprekidnog izvora satiričnih elemenata Branislava Nušića.

Podsjećamo, Predragu Šariću i dalje možete pomoći jednostavnim pozivom na broj 1415, čime donirate 1 KM za njegovo liječenje.

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime