Brčko: Salve smijeha uz Đurička

Brčko je sinoć bilo domaćin slavnom glumcu Nikoli Đuričku. Premijera njegove hit komedije “Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli nikad da ga pitate” izazvala je salve smijeha i oduševljenje Brčanske publike.

Publika u Domu kulture saznala je kako je Džoni izgubio 40 klinaca kao pionirski predvodnik, šta je morao da pjeva u prvom razredu, zašto je nosio helanke, kako je dobio dva nagradna odsustva u vojsci, i još mnogo toga…

- Reklama -

Kao i prethodna predstava u organizaciji udruženja građana “Stand-Up BH”  i ova je izazvala veliko interesovanje Brčaka, a karta više tražila se i nekoliko minuta pred sam početak predstave.

“Druga predstava u našoj organizaciji – drugi put Dom kulture ispunjen do posljednjeg mjesta. Mislim da to govori dovoljno o interesovanju Brčaka za kulturna dešavanja. Đuričko nosi posebnu harizmu i ležeran smisao za humor. U kombinaciji sa opuštenim tonom ove predstave i neposrednim kontaktom sa publikom, sasvim je jasno zašto je nagrađen gromoglasnim aplauzom na kraju. Još jednom hvala svima koji su podržali ovaj događaj, a na nama je da opravdamo povjerenje publike. Nastavljamo istim tempom”, poručuje Aleksandar Pantelić, predsjednik organizacije.

Još jednom je Brčko pokazalo da je željno kulture. Nadajmo se da će ovakvih događaja u našem gradu biti sve više.

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime