spot_img
spot_img

Брчко: Шаком тукао кћерку по глави, супрузи поломио вилицу

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Тужилаштво Брчко дистрикта БиХ подигло је оптужницу против Б.С. (58) из Брчког због сумње да је 20. августа ове године тешким злостављањем и наношењем повреда супрузи и кћерки починио насиље у породици.

Пред Основним судом Дистрикта, који је потврдио оптужницу, Б.С. је оптужен за насиље у којем је члану породице нанесена тешка тјелесна повреда.

Тужилаштво Дистрикта оптужило је Б.С. да је средином августа у Брчком, у дворишту породичне куће у којој заједно живе, након свађе физички напао супругу и кћерку нанијевши им обема тјелесне повреде. Сумња се да је оптужени ударцима руком у главу најприје тешко повриједио кћерку, а потом и супругу поломивши јој вјештачку вилицу.

Оптужени Б.С. је потом супрузи задао ногом ударац у стомак, док је кћерку ударио још неколико пута при њеном покушају да заштити мајку – наводи се у оптужници.

Након компликовања повреда кћерка је послије неколико дана поднијела пријаву против Б.С. који је одмах осумњичен и убрзо процесуиран због тешког породичног насиља.

-Недуго након пријављивања, тужилаштво је спровело брзу и ефикасну истрагу и подигло оптужницу против Б.С. за кривично дјело насиље у породици за које је прописана казна затвора од једне до пет година. У даљњем току кривичног поступка тужилаштво је оптужницу доставило Основном суду Брчко дистрикта, гдје је у цјелости потврђена – саопштено је из тужилаштва.

 

 

 

 

(srpskainfo.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img