spot_img
spot_img

Брчко: Пуцњава у насељу Илићка

spot_img
spot_img

Полиција Брчко дистрикта БиХ расвијетлила је случај пуцњаве из ватреног оружја у насељу Илићка, за коју је дана 04.04.2022. године у 23.17 сати запримила анонимну пријаву, а након што је иста узнемирила становнике овог насеља.

Полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су одмах након пријаве предузели мјере и радње из своје надлежности на утврђивању свих околности под којима се наведени догађаја десио, као и проналаску актера наведеног догађаја.

Под надзором дежурног тужиоца Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ извршен је увиђај на лицу мјеста, те је утврђено да постоји основ сумње да је почињено кривично дјело из члана 317. “Изазивање опште опасности” Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ. У даљем току истраге извршени су претреси два стамбена објекта, те једног путничког моторног возила и том приликом пронађени и привремено одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела.

У склопу истраге Н.Д. рођен 1985. године у Брчком гдје и настањен је лишен слободе, док ће Тужилаштву Брчко дистрикта БиХ бити поднесен Извјештај о почињеном кривичном дјелу.

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img