spot_img
spot_img

Брчко Пронађена тијела двојице рибара

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Рониоци Специјалне антитерористичке јединице МУП-а Републике Српске извукли су данас прије подне тијела двојице риболоваца који су се недалеко од кружне раскрснице Гредице поред пута Брчко – Бијељина у суботу чамцем отиснули низ ријеку Саву, од када им је изгубљен сваки траг.

Једино им је на обали остао аутомобил којим су се довезли, а породице су након што се на крају дана нису вратили кући пријавиле њихов нестанак полицији.

Тијела Николе Стокановића и Раде Поповића претходно су помоћу сонара заједно са потопљеним чамцем лоцирале спасилачке екипе из Брчког након чега је услиједила акција извлачења.

Према причи једног од чланова ронилачко-спасилачке екипе, тијело Поповића нађено је пар десетина метара низводно од потопљеног чамца, док је Стокановићево тијело затечено на дну око 15 метара удаљено од обале.

У тражењу тијела настрадалих, поред припадника Полиције Брчко дистрикта, МУП-а Републике Српске и Цивилне заштите Брчко дистрикта учествовале су и чланови РСК „Немо“, ПК „Атос“ и „X центра“ сви из Брчког.

 

 

 

(rtvhit.com/nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img