Брчко: Преко 1,2 милиона за стипендије - nula49.com
spot_img
spot_img

Брчко: Преко 1,2 милиона за стипендије

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У наставку 8. редовне сједнице Влада Брчко дистрикта Босне и Херцеговине усвојила је, на приједлог Одјељења за образовање, Одлуку о одобравању програма утрошка средстава за додјелу стипендија редовним студентима првог и другог циклуса студија с подручја Брчко дистрикта Босне и Херцеговине за 2023. годину.

Одлуком су одобрена средства у укупном износу од 1.271.000,00 КМ с циљем наставка добре праксе додјеле стипендија, односно стипендија редовним студентима са подручја Брчко дистрикта Босне и Херцеговине.

Такође, Влада је усвојила Приједлог одлуке о усвајању коначне ранг-листе за додјелу стипендија. За студенте првог и другог циклуса Влада ће додијелити 245 стипендија, од којих су издвојене стипендије за студенте с посебним потребама као и студентима припадницима националних мањина.

На приједлог истог Одјељења, Влада је усвојила Приједлог закључка о давању сагласности на споразум између Савјета министара БиХ и Владе Народне Републике Кине о узајамном признавању високошколских квалификација.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img