Brčko: Policijski pretres u Domu zdravlja

Šef Policije i član Kriznog štaba distrikta Brčko Goran Pisić rekao danas je da se oni koji za vrijeme policijskog časa imaju potrebu kretanja mogu obratiti Policiji putem mejla Operativno-komunikacijskog centra ili putem telefona 122.

“Policija je u protekla 24 časa zaprimila 48 prijava, od kojih se 20 odnose na mjere izolacije, 6 na rad ugostiteljskih objekata i jednu prijavu koja se odnosi na zabranu okupljanja gdje su 22 lica zateknuta na jednom mjestu i oni će biti prekršajno gonjeni. Policija je samostalno i u saradnji sa Inspektoratom obišla ukupno 131 lice u samoizolaciji, njih 125 je pronađeno na kućnoj adresi a 6 nisu bili na mjestu prebivališta”, rekao je Pisić.

“Policija je obišla 267 objekata u vezi sa poštivanjem radnog vremena. Policija je izdala ukupno 23 prekršajna naloga, 22 povodom zabrane okupljanja i 1 povodom zabrane kretanja. Lišena su slobode dva lica. Policijski službenici Jedinice kriminalističke policije po naredbi Osnovnog suda i u koordinaciji sa Tužilaštvom Brčko distrikta su 27. 3. 2020. godine u vremenskom periodu od 15:00 do 16:15 časova u prostojimama JZU “Zdravstveni centar Brčko” Dom zdravlja izvršili pretres kancelarije koju koristi doktorica K.M. i tom prilikom su privremeno izuteti predmeti jedna računarska jedinica i dvije potvrde”, dodap je Pisić.

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime