spot_img
spot_img

Брчко: Полиција пронашла беживотно тијело Ф.М. и слободе лишила једно лице

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Полиција Брчко дистрикта БиХ је дана 31.05.2021. године у 10.23 сати запримила пријаву да је лице Ф.М. рођен 1941. године у Брчком гдје је и настањен, у јутарњим сатима отишао до града да се нађе са геометром, али да се не јавља на телефон и да је његово возило пронађено откључано код партизанског гробља.

Одмах након запримања пријаве полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су под надзором дежурног тужиоца Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ предузели интензивне мјере и радње на проналаску лица Ф.М..

Дана 01. 06. 2021. године током провођења истражних радњи на проналаску лица Ф.М. и утврђивања околности под којима је нестао, у 18.04 сати Полиција Брчко дистрикта БиХ је запримила пријаву да на подручју села Јагодњак, општина Брчко лежи мртво НН старије мушко лице. Одмах по запримању пријаве на лице мјеста су изашли полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ и дежурни тужилац Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ под чијим надзором је извршен увиђај. Током увиђаја утврђено је да је ријеч о беживотном тијелу несталог лица Ф.М.. Дана 02. 06. 2021. године у циљу утврђивања узрока смрти биће извршена обдукција.

Полиција Брчко дистрикта БиХ је током провођења интензивних мјера и радњи на утврђивању околности нестанка лица Ф.М. слободе лишила лице Б.А. рођено 1983. године у Брчком, гдје је и настањен, због постојања основа сумње да је починио кривично дјело отмице из члана 177. став (1) Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ.

Полиција Брчко дистрикта БиХ под надзором дежурног тужиоца Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ наставља интензивне истражне радње на документовању свих чињеница и доказа битних за расвјетљавање нестанка и смрти лица Ф.М..

О резултатима истражних радњи јавност ће бити благовремено информисана.

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img