spot_img
spot_img

Брчко: Полиција позива грађане за помоћ у проналаску возача и возила који је након саобраћајне незгоде побјегао са лица мјеста

spot_img
spot_img

Полицији Брчко дистрикта БиХ је дана 02.04.2022. године око 11.00 сати пријављено да се у улици Узуновића догодила саобраћајна незгода у којој је учествовао непознат возач непознатог моторног возила и пјешак Д.О. рођена 1950. године.

Одмах након пријаве полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су изашли на лице мјеста и предузели све мјере и радње из своје надлежности на утврђивању околности под којима се наведени догађај десио и утврдили да се непознати возач након саобраћајне незгоде моторним возилом удаљио са лица мјеста. Под надзором дежурног тужиоца Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ извршен је увиђај, а утврђено је да је пјешак Д.О. задобила тешке тјелесне повреде.

Полиција Брчко дистрикта БиХ предузима све мјере и радње на проналаску возача и моторног возила који је уечствовао у наведеној саобраћајној незгоди, а позива и све грађане да уколико посједују било какве информације о наведеном догађају да исте уступе Полицији Брчко дистрикта БиХ позивом на број 122 или 049/233-200.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img