spot_img
spot_img

Brčko: Podizanje svijesti o opasnostima na radu i bezbjednosti u poljoprivredno-prehrambenoj industriji

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Privredna komora Brčko distrikta BiH, u okviru projekta EU4BusinessRecovery koji implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) uz finansijsku podršku Evropske unije i Vlade Savezne Republike Njemačke, organizuje specijalizovanu obuku koja za cilj ima podizanje svijesti o značaju unapređenja zaštite i sigunosti na radu, podizanje nivoa znanja zaposlenih u poljoprivredno-prehrambenoj industriji, kao i motivisanost radne snage, upravljanje rizikom i unapređenje učinka poslovanja.

Obuka će biti održana 24.02.2023. godine (petak) u 10h i 02.03.2023. godine (četvrtak) u 10h prostorije Privredne komore Brčko distrikta BiH, a predavač je Mirsad Lišić.

Obuka je namijenjena preduzetnicima, vlasnicima poljoprivrednih gazdinstava, menadžerima i zaposlenim u zadrugama, mikro, malim i srednjim preduzećima koja se bave primarnom poljoprivrednom proizvodnjom ili preradom poljoprivrednih proizvoda i sirovina.

Edukacija je besplatna za učesnike. Svi kandidati koji budu pohađali obuku, imat će priliku da provjere stečeno znanje i dobiju uvjerenje o uspješno odslušanoj obuci.

Prijaviti se možete do 22.02.2023. godine na e-mail: pkomora.bd@gmail.com ili info@brcko-pkomora.com. Kontakt osoba u Privrednoj komori Brčko distrikta BiH je Nevenka Jevrić, telefon: 049 211 999.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img