spot_img
spot_img

Брчко: Почиње трећа сезона Паб квиза!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

По старој доброј навици – новембар значи да почиње нова сезона Паб квиза у нашем граду.

Након узбудљиве сезоне прошле јесени, удружење Stand-Up BH и екипа Балкан Паба ће и ове године учинити четвртак даном за надметање у знању!

Наравно, ради се о познавању чињеница из опште културе и информисаности, неких добро знаних, неких мање познатих, неких које ће знати само праве ерудите.

Ове године, кажу организатори, питања су још тежа, али су и награде веће! По први пут обезбијеђене су награде за прве три екипе на сваком квизу као и шампионски пехар.

Друга сезона Паб квиза је окупила преко 150 екипа и више од 800 учесника. Из удружења најављују да ће и овај пут по завршетку сезоне, у марту бити организовано и Градско квиз такмичење.

Подсјећамо, учесници Паб квиза подијељени су у тимове са 2 до 7 чланова и одговарају на питања на унапријед припремљеним формуларима. Сам квиз састоји се од 50-ак питања подијељених у 6 области – општа информисаност, историја, географија, књижевност, спорт, филм и музика. Двије рунде са паузама биће довољне да сазнамо ко ће ове јесени носити престижну титулу Паб квиз шампиона!

Учешће је бесплатно, а ваше је само да се забављате, такмичите и покушате да побједите!

Имате ли већ екипу?

Видимо се!

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img