Brčko: Počinje treća sezona Pab kviza!

Po staroj dobroj navici – novembar znači da počinje nova sezona Pab kviza u našem gradu.

Nakon uzbudljive sezone prošle jeseni, udruženje Stand-Up BH i ekipa Balkan Paba će i ove godine učiniti četvrtak danom za nadmetanje u znanju!

Naravno, radi se o poznavanju činjenica iz opšte kulture i informisanosti, nekih dobro znanih, nekih manje poznatih, nekih koje će znati samo prave erudite.

Ove godine, kažu organizatori, pitanja su još teža, ali su i nagrade veće! Po prvi put obezbijeđene su nagrade za prve tri ekipe na svakom kvizu kao i šampionski pehar.

Druga sezona Pab kviza je okupila preko 150 ekipa i više od 800 učesnika. Iz udruženja najavljuju da će i ovaj put po završetku sezone, u martu biti organizovano i Gradsko kviz takmičenje.

Podsjećamo, učesnici Pab kviza podijeljeni su u timove sa 2 do 7 članova i odgovaraju na pitanja na unaprijed pripremljenim formularima. Sam kviz sastoji se od 50-ak pitanja podijeljenih u 6 oblasti – opšta informisanost, istorija, geografija, književnost, sport, film i muzika. Dvije runde sa pauzama biće dovoljne da saznamo ko će ove jeseni nositi prestižnu titulu Pab kviz šampiona!

Učešće je besplatno, a vaše je samo da se zabavljate, takmičite i pokušate da pobjedite!

Imate li već ekipu?

Vidimo se!

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime