spot_img
spot_img

Брчко: Почиње друга сезона Паб квиза!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Новембар је и вријеме је за нову сезону Паб квиза у нашем граду!

Након великог успјеха овог пројекта током прошле јесени, удружење Стенд-Ап БХ је потписало нови споразум о сарадњи са екипом Балкан Паба те ће и ове године учинити четвртак даном за надметање у знању!

Наравно, ради се о познавању чињеница из опште културе и информисаности, неких добро знаних, неких мање познатих, неких које ће знати само праве ерудите.

Ове године, кажу организатори, питања су још тежа, али су и награде веће! Поред стандардних награда од прошле године, побједници у овогодишњим Паб квизовима кући носе и књиге – а у игри су нека од најбољих издања “Лагуне”.

Предсједник удружења Стенд-Ап БХ, Александар Пантелић је изјавио да паб квиз у многоме доприноси подизању квалитете и разноврсности културно-забавне сцене на подручју Брчко дистрикта. Идеја квиза јесте да се млади окупе у едукативној и забавној активности.

“Драго ми је да у нашем граду има простора за то, и да је екипа Балкан Пуб-а препознала потенцијал и важност тог пројекта. Овим путем им се захваљујем на несебичној подршсци као и на наградама које су обезбиједили за најбоље зналце.

Након друге сезоне паб квиза, у марту ћемо организовати прво градско такмичење за најбољег квиз зналца, а у мају и прво такмичење у слагалици”, додаје Пантелић.

“Трудимо се да подржимо добре идеје и пројекте који његују културу и знање на прави начин. Надамо се да ћемо кроз овакве пројекте створити услове у којима ће се открити таленти младих људи и настојимо да им пружимо прилику да се даље развијају.

Радо се одазивамо и подржавамо све активности које имају за циљ дружење и промовисање знања” закључио је власник Балкан Паба Давор Максимовић те додао да су до сада имали велику заинтересованост гостију за квиз.

Подсјећамо, учесници квиза подијељени су у тимове са 2 до 5 чланова и одговарају на питања на унапријед припремљеним формуларима. Сам квиз састоји се од 50-ак питања подијељених у 6 области – општа информисаност, историја, географија, књижевност, спорт, филм и музика. Двије рунде са паузама биће довољне да сазнамо ко ће ове јесени носити престижну титулу Паб квиз шампиона!

Учешће је бесплатно, а ваше је само да се забављате, такмичите и покушате да побједите!

Имате ли већ екипу?

Видимо се!

 

 

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img