spot_img
spot_img

Brčko: Počinje druga sezona Pab kviza!

Published:

spot_img

Novembar je i vrijeme je za novu sezonu Pab kviza u našem gradu!

Nakon velikog uspjeha ovog projekta tokom prošle jeseni, udruženje Stend-Ap BH je potpisalo novi sporazum o saradnji sa ekipom Balkan Paba te će i ove godine učiniti četvrtak danom za nadmetanje u znanju!

Naravno, radi se o poznavanju činjenica iz opšte kulture i informisanosti, nekih dobro znanih, nekih manje poznatih, nekih koje će znati samo prave erudite.

Ove godine, kažu organizatori, pitanja su još teža, ali su i nagrade veće! Pored standardnih nagrada od prošle godine, pobjednici u ovogodišnjim Pab kvizovima kući nose i knjige – a u igri su neka od najboljih izdanja “Lagune”.

Predsjednik udruženja Stend-Ap BH, Aleksandar Pantelić je izjavio da pab kviz u mnogome doprinosi podizanju kvalitete i raznovrsnosti kulturno-zabavne scene na području Brčko distrikta. Ideja kviza jeste da se mladi okupe u edukativnoj i zabavnoj aktivnosti.

“Drago mi je da u našem gradu ima prostora za to, i da je ekipa Balkan Pub-a prepoznala potencijal i važnost tog projekta. Ovim putem im se zahvaljujem na nesebičnoj podršsci kao i na nagradama koje su obezbijedili za najbolje znalce.

Nakon druge sezone pab kviza, u martu ćemo organizovati prvo gradsko takmičenje za najboljeg kviz znalca, a u maju i prvo takmičenje u slagalici”, dodaje Pantelić.

“Trudimo se da podržimo dobre ideje i projekte koji njeguju kulturu i znanje na pravi način. Nadamo se da ćemo kroz ovakve projekte stvoriti uslove u kojima će se otkriti talenti mladih ljudi i nastojimo da im pružimo priliku da se dalje razvijaju.

Rado se odazivamo i podržavamo sve aktivnosti koje imaju za cilj druženje i promovisanje znanja” zaključio je vlasnik Balkan Paba Davor Maksimović te dodao da su do sada imali veliku zainteresovanost gostiju za kviz.

Podsjećamo, učesnici kviza podijeljeni su u timove sa 2 do 5 članova i odgovaraju na pitanja na unaprijed pripremljenim formularima. Sam kviz sastoji se od 50-ak pitanja podijeljenih u 6 oblasti – opšta informisanost, istorija, geografija, književnost, sport, film i muzika. Dvije runde sa pauzama biće dovoljne da saznamo ko će ove jeseni nositi prestižnu titulu Pab kviz šampiona!

Učešće je besplatno, a vaše je samo da se zabavljate, takmičite i pokušate da pobjedite!

Imate li već ekipu?

Vidimo se!

 

 

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img