spot_img
spot_img

Брчко: Почели радови на санацији старе зграде Полиције

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Започела је санација старе зграде Полиције у оквиру Пројекта за радове на побољшању енергетске ефикасности јавних објеката у Брчко дистрикту БИХ.

За овај Пројекат из Буџета за 2020. годину, Влада дистрикта у сарадњи са Развојним програмом Уједињених нација (УНДП) издвојила је укупно 1.400.000 КМ.

„У оквиру овог Пројекта, на санацију и реконструкцију чека четири јавна објекта, а то су стара зграда Полиције, зграда Владе, зграда Дирекције за финанције и зграда Скупштине. Радови на старој згради Полиције који су планирани су замјена кровног покривача са свим припадајућим слојевима, замјена дотрајале дрвене столарије и топлинска фасада“, рекла је дипломирани и инжињер архитектуре Биљана Гаврић која је главни координатор Пројекта.

Вриједност уговорених радова на објекту старе зграде Полиције износи 370.000 КМ.

„Стигао нам је и уговор и за радове на побољшању енергетске учинковитости за објекат зграде Владе Брчко дистрикта, вриједност уговора износи 460.000 КМ, те очекујемо да ће радови ускоро почети“, додала је Гаврић.

Подсјећамо, претходне године Влада дистрикта је у сарадњи са УНДП, реализирала Пројекат за радове на побољшању енергетске ефикасности објеката здравства и тада су извршени радови на објекту главне Болнице, Плућном диспанзеру и на објекту Дома здравља.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img