spot_img
spot_img

Brčko: Pobjednički pehar osvojio američki student Dušan Milanović

spot_img
spot_img
spot_img

Pobjednik 10. otvorenog seniorskog prvenstva Brčko distrikta BiH u tenisu koje se u našem gradu u organizaciji teniskog kluba „Prohema“ igralo od 21. do 24. decembra je Dušan Milanović iz Bijeljine, student Misisipi Stejt Univerziteta u SAD-u.

Mladi teniser koji je karijeru počeo u Bijeljini u finalu je savladao sa 2:1 (po setovima 6:3; 3:6 i 6:2) brčanskog tenisera Andreja Đokića, inače studenta Taft Univeziteta, takođe u SAD-u.

Treće mjesto pripalo je Sanjinu Paviću iz Banja Luke.

Prvoplasiranoj trojci na ovom veoma kvalitetnom i dobro organizovanom turniru na kome je učestvovalo 24 tenisera iz Šapca, Banja Luke, Tuzle, Visokog i Brčkog novčane nagrade i pobjedničke pehare uručio je predsjednik brčanske Skupštine Siniša Milić.

Turnir koji je održan pod pokroviteljstvom Vlade Brčko distrikta BiH, igrao se u okviru kalendara Teniskih saveza BiH, odnosno Republike Srpske koji je i obezbjedio novčani dio nagrada za trojicu prvoplasiranih tenisera.

Pravdu na turniru, koje je održan u hali jedan u brčanskoj Luci, dijelili su Jasmin Vranac iz Visokog i Aleksa Babić iz Mostara.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img