Brčko: Paketići za mališane u okviru “Novogodišnje čarolije”

Učenici Poljoprivredno-medicinske škole, smjer frizeri, i Omladinski centar “Vermont” danas su realizovali akciju “Zimska novogodišnja Čarolija” tokom koje su podijelili više od 200 paketića mališanima na Trgu mladih u Brčkom.

Zimska novogodišnja čarolija započela je u novembru kada su budući frizeri – učenici Poljoprivredno-medicinske škole u Brčkom u svom kabinetu, pružajući frizerske usluge, prikupljali sredstva za kupovinu novogodišnjih paketića.

Akcija je realizovana danas uz prisustvo djece koja su uz muziku plesali i pjevali sa učenicima obučenim u likove iz dječijih crtića. Ljubica Mitić, profesorica praktične nastave za frizere kaže da je presrećna i zahvalna svojim učenicima koji su pripremili ovu akciju.

- Reklama -

Damir Radenković, direktor Omladinskog centra “Vermont” danas je mališanima podijelio čestitke na kojima su oni nacrtali ono što žele u novoj godini. Oko 150 čestitki sa željama mališana biće uručeno gradonačelniku Distrikta. Ovu aktivnost, učenici Poljoprivredno-medicinske škole su proveli u okviru svog  humanitarnog rada, a uz podršku „Vermonta“ i Udruženja građana „Stari zanati i rukotvorine”.

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime