spot_img
spot_img

Брчко: Отворен позив за учешће у радионицама омладинског предузетништва

spot_img
spot_img

U okviru projekta “Škola omladinskog preduzetništva”, u našem gradu će se održati predavanja za sve mlade koji žele naučiti nešto više o preduzetništvu.

Predavanja će održati Nermin Zejnilović, mladi preduzetnik koji ima nekonvencionalan pogled na biznis, tehnologije i budućnost poslovanja. Kroz Nerminova predavanja na temu unapređenja poslovanja, digitalizacije i marketinga, te edukacija o preduzetništvu do sada je prošlo više od 4.000 mladih. Teme kojima se bavi pomažu u osnaživanju i unaprjeđenju kompetencija na tržištu rada. Upravo će o tome govoriti i u Brčkom, te otkriti tajne uspješnog prilagođavanja mladih preduzetnika na savremene načine poslovanja i podstaći ih na učenje i konstantno usavršavanje znanja i vještina.

“Kroz edukacije o istraživanju i konstantnom usavršavanju mnogo više možemo naučiti mlade, nego ukoliko im damo gotove informacije i privremena rješenja koja će se za nekoliko mjeseci promijeniti” kaže Nermin.

Ovo je sjajna prilika za mlade u Brčkom da čuju inovativna, zanimljiva i profesionalna predavanja.

Obzirom da je broj učesnika ograničen, molimo sve zainteresovane da se prijave putem mejla: vijecemladihbd@gmail.com.

Projekat pod nazivom „Škola omladinskog preduzetništva“ se sprovodi od strane Vijeća/Savjeta mladih Brčko distrikta BiH i realizuje u okviru projekta „Aktivizam, angažman i odgovorna rješenja (MAKERS) kojeg provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) uz podršku Porticus fondacije.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img