spot_img
spot_img

Брчко: “Огребао” 100.000 КМ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Недуго након што се нашла у продаји, нова срећка “ВЕЛИКА ЛОВА” усрећила је играча из Брчког, који је освојио до сада највећи новчани добитак у овој игри у износу од 100.000 КМ, саопћено је из Лутрије БиХ.

Срећка која је донијела овај невјероватан новчани добитак играчу из Брчког купљена је на сарадничком продајном мјесту “РИВА” д.о.о., у улици Бањалучка 38, Брчко.

У пријеподневним сатима у дирекцију Лутрије Босне и Херцеговине јавио се сретни добитник како би наплатио овај новчани добитак. У кратком разговору са добитником дознало се да је велики љубитељ класичних игара на срећу, а посебно издваја игру ТВ Бинго, која му је најомиљенија.

Како је рекао, неријетко окуша срећу и на срећкама из понуде Лутрије Босне и Херцеговине, које су му до сада доносиле мање добитке али посљедњи добитак од 100.000 КМ на срећки “ВЕЛИКА ЛОВА” ће му, како каже, промијенити живот.

“Добитак од 100.000 КМ ме је шокирао и на први поглед нисам могао вјеровати да сам освојио овај износ. Одиграо сам све три игре на срећки, а друга игра ми је донијела овај велики добитак. Када сам примјетио да у игри 2 у једном реду имам збир бројева 10, у наставку сам знао да ме очекује добитак али нисам се надао да ћу освојити највећи добитак који ме је заиста шокирао”, казао је добитник.

На питање гдје ће потрошити освојени новац, добитник се повјерио да ће дио освојеног новца искористити како би отишао на неко далеко путовање које до сада није могао приуштити, те да ће дио новца искористити да посјети родбину која се налази далеко од Босне и Херцеговине. Додао је и то да ће са освојеним новцем платити школовање блиској родици , а остатком новца планира купити некретнину на подручју Брчког.

Лутрија Босне и Херцеговине честитала је сретном добитнику на освојеном највећем добитку у игри “Срећке”.

 

 

 

 

 

(klix.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img