Brčko: Oduzete dukserice vrijednosti oko 48.000 KM

Pripadnici Jedinice granične policije Brčko otkrili su na magistralnom putu Bijeljina-Brčko i privremeno oduzeli veću količinu tekstilne robe bez dokumentacije, vrijednosti oko 48.000 KM.

Roba je otkrivena u subotu, 11. marta, kontrolom kombija “reno”,  registarskih oznaka BiH, u kojem su se nalazili državljani BiH čiji su inicijali K.N. i N.B, saopšteno je danas iz Granične policije BiH.

- Reklama -

Privremeno je oduzeto 738 dukserica “čempion”, a rad na predmetu nastavljen je pod nadležnošću Tužilaštva Brčko distrikta.

Pripadnici Granične policije Bijeljina juče i danas slobode su lišili troje državljana BiH po sudskim potragama.

Prilikom ulaska u BiH na graničnom prelazu Rača uhapšen je B.B. jer ga potražuje Osnovni sud u Bijeljini zbog krivičnog djela tjelesna povreda.

Na graničnom prelazu Brod prilikom ulaska u BiH juče je slobode lišen M.P. kojeg potražuje Osnovni sud u Derventi zbog krivičnog djela oštećenje tuđih prava, a istog dana na ovom graničnom prelazu prilikom izlaska iz BiH uhapšena je B.H. koju potražuje Opštinski sud u Sarajevu zbog krivičnih djela krađa.

Na graničnom prelazu Orašje juče je, pri ulaksu u BiH, slobode lišen R.M., kojeg potražuje Opštinski sud u Lukavcu zbog krivičnog djela krađa.

Svi lišeni slobode predati su nadležnim sudskim policijama.

 

 

 

(SRNA)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime