Brčko: Održana peta Kobasicijada “Lincoln”

U subotu, 01. februara, održana je peta tradicionalna, Kobasicijada “Lincoln”, koja je ujedno i sjećanje na pokojnog Sinišu Radovanovića-Škljoa, koji je svojevremeno pokrenuo ovo takmičenje…

Po lijepom i sunčanom februarskom danu, u organizaciji Kafe bara “Lincoln” i UZPR “Sistem plus”, a pod pokroviteljstvom odjeljenja za stručne i administrativne poslove Vlade Brčko distrikta, takmičenje se kao i prethodnih godina održalo u Kafe baru “Lincoln“.

U konkurenciji 8 takmičara, najbolju kobasicu, po ocjeni petočlanog žirija, izložio je Dalibor Purić te postao pobjednik pete kobasicijade.

Drugo mjesto osvojili su Goran Novaković i Ognjen Gajić, dok je treću poziciju zauzeo Željko Krunić.

Ova kobasicijada je iskorištena i da se pehar Viteza Kobasicijade uruči ovogodišnjem predsjedniku žirija, Novici Marijancu, koji je do sada odneo pobjede na poslednja tri takmičenja, te ispunio svoju kvotu učešća na kobasicijadi, dok je Despot Radovanović osvojio zlatnu medalju kao najmlađi učesnik pete kobasicijade.

Svim članovima žirija koji su dali doprinos u realizaciji manifestacije, kao i svim učesnicima uručene su zahvalnice, dok su za prva tri mjesta uručeni pehari i diplome, kao i dodatni pokloni.

Organizatori su iskoristili priliku da se zahvale svim učesnicima i svim gostima koji su uveličali petu kobasicijadu, kao i svima koji su pomogli realizaciju ovog memorijalnog takmičenja uz obećanje da se sledeće godine vidimo ponovo.

 

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime