spot_img
spot_img

Brčko: Održan čas odbojke

spot_img
spot_img

U sklopu obilježavanja 23. godišnjice Brčko distrikta juče je na odbojkaškom terenu u naselju “EŠ” održan odbojkaški čas, a organizator je Klub odbojke na pijesku “Side Out” Brčko koji je predvidio da se na jednom mjestu okupe svi registrovani odbojkaški klubovi kao i sve generacije ljubitelja odbojke u Brčkom.

U ime Vlade Brčko distrikta ovu manifestaciju otvorio je šef Odjeljenja za Javnu bezbjednost Bogdan Bratić koji je istakao da ga raduje veliki broj ljubitelja odbojke okupljenih na jednom mjestu.

“Današnje okupljanje u ovom broju još jednom potvrđuje činjenicu da Brčko nosi epitet “grad odbojke”. Nadam se da će ovo prerasti u još ozbiljniju priču i da će se u narednim godinama ovakva manifestracija redovno održavana u Distriktu”, istakako je Bratić.

U ime organizatora predstavnik Kluba odbojke na pijesku “Side Out” Brčko Drago Teodorović kaže da je ideja da se na jednom mjestu okupe svi klubovi i odbojkaške akademije iz našeg grada na jednom mjestu i da se predstavi ovaj sport kroz ideju Brčko – grad odbojke.

“Ideja je da budemo saradnici van terena. Možemo biti protivnici na terenu, ali saradni sigurno van njega, kako bi omogućili bolje sportsko sutra našoj djeci”, rekao je Teodorović i dodao da su danas na terenu i bivši, trenutno aktivni i budući odbojkaši iz Brčkog.

On je izrazio nadu da će i ubuduće ova manifestacija biti osmišljena kao odbojkaški praznik.

Član brčanskog kluba odbojke na pijesku Dario Nikić se u ime organizatora današnje manifestacije zahvalio Vladi distrikta, što je omogućila, da se kroz ovako jednu manifestaciju podigne svijest o značaju ovog sporta.

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img