Brčko: Od ponedeljka nova pravila naplate parkinga

JP “Putevi Brčko” obavještava javnost da će od ponedeljka, 19. marta 2018. godine početi početi sa dosljednom primjenom nove regulative u vezi sa parkinzima u našem gradu.

To znači da se ponovo počinju izdavati obavještenja i uplatnice za dnevnu parking kartu u slučaju neplaćanja parkinga, to jeste kada se vozilo zatekne da koristi parking usluge bez uredno plaćene parking karte.

- Reklama -

“Najljubaznije molimo korisnike da shvate i prihvate da za dobro svih trebaju uredno da plaćaju parking usluge u trenutku parkiranja jer na taj način svima osiguravamo dovoljan broj slobodnih mjesta za parkiranje”, saopšteno je iz ovog javnog preduzeća.

Urednim i blagovremenim plaćanjem parking usluge u momentu parkiranja, sebi ćete smanjiti nepotrebne troškove plaćanja dnevne parking karte, te tako unaprijed otkloniti troškove i neprijatnosti vođenja eventualnog sudskog i izvršnog postupka.

Takođe, molimo korisnike da naše ljude na terenu tretiraju sa uvažavanjem jer su to naši sugrađani koji samo rade svoj posao i ništa više.

Njihovo eventualno neprofesionalno postupanje možete prijaviti upravi Preduzeća.

Preduzeće je odlučno da, u saradnji sa Policijom, napravi red u ovoj važnoj oblasti u funkcionisanju našeg grada.

Ovom prilikom molimo sve one koji imaju dugovanja Preduzeću po osnovu ranijeg sistema naplate parkinga da ista izmire jer je Preduzeće dužno da ta potraživanja naplati u mirnom ili sudskom postupku, a te aktivno su u toku.

Istovremeno obavještavamo javnost da smo vlastitim kapacitetima i opremom počeli sa proširivanjem parking mjesta sa širine sadašnjih 2,2 metra na 2,5 metara, što je ujedno i maksimalna širina po standardima. Na taj način, pozitivno odgovaramo na opravdane žalbe građana da su dosadašnja parking mjesta bila uska.

Takođe, Preduzeće planira da na osnovu dobijenih saglasnosti sa prvim danom proljeća i lijepog vremena asfaltira, sanira i uredi još četiri makadamske površine u gradu i pretvori ih u uređena parking mjesta.

Iz ovog javnog preduzeća se za kraj svima unaprijed zahvaljuju na korektnoj saradnji, te pozivaju građane da se u slučaju bilo kakvog nesporazuma ili nejasnoća obrate Parking servisu u ulici Meše Selimovića 1 ili na telefon 049/490-169.

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime