spot_img
spot_img

Брчко: Обданишту “Београд” донирана вриједна техничка опрема

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Директор Компаније “М:тел” Јелена Триван уручила је данас вриједну техничку опрему обданишту “Београд” у брчанском насељу Илићка.

Триванова је истакла да се овом донацијом компаније “М:тел”, која се састоји од лаптопа, пројектора, пројекционог платна и звучника, показује интерес Србије да се и даље улаже у дистрикт.

“Хоћемо да помогнемо људима на терену, хоћемо да се рађа више деце и бићемо ту кад год њима затреба”, рекла је Триванова новинарима.

Предсједник Скупштине Брчко дистрикта Синиша Милић, који је присуствовао уручењу донације, рекао је да вриједност објекта “Београд” није само у новчаном износу, већ у чињеници да је грађен заједничким напорима и средствима влада Србије, Републике Српске и Брчко дистрикта, те да је та вриједност још порасла донацијом компаније “М:тел”.

“Надам се да ће Компанија `М:тел` наставити и даље да буде друштвено одговорна и радујем се будућем, значајнијем присуству `М:тела` на просторима Дистрикта Брчко”, истакао је Милић.

Директор Јавне установе дјечије забавиште и обданиште “Наша дјеца” Јасна Јовичић подсјетила је да новоизграђени објекат обданишта у насељу Илићка ради од јесени и истакла да им ова донација много значи јер ће омогућити да прате трендове у предшколском образовању у области информатичке писмености.

Јавна установа дјечије забавиште и обданиште “Наша дјеца” има пет објеката у којима је смјештено укупно 480 дјеце, од којих је 85 у објекту “Београд” у насељу Илићка.

Изградњу обданишта “Београд” финансирала је Влада Србије са 1.000.000 КМ, док је дистрикт обезбиједио додатних 650.000 КМ.

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img