spot_img
spot_img

Брчко: Настављени преговори за снабдијевање електричном енергијом

spot_img
spot_img

У четвртак, 20.10.2022. године, у Бања Луци, у просторијама Министарства енергетике и рударства, одржан је састанак у вези снабдијевања Брчко дистрикта БиХ електричном енергијом.

Састанку су присуствовали Петар Ђокић, министар енергетике и рударства у Влади Републике Српске, те Кемал Атић, директор ЈП „Комунално Брчко“, Драган Јелисић, замјеник директора и Армин Драпић, шеф РЈ Електродистрибуција.

Овај састанак, у ствари, представља наставак преговора и активности које води управа ЈП Комунално Брчко, у настојању да грађанима Брчко дистрикта БиХ обезбједи, прије свега стално, квалитетно и што јефтиније снабдијевање електричном енергијом.

У све активност везане за уговарање снабдијевања електричном енергијом максимално је укључен и министар Петар Ђокић, који својим ангажманом настоји помоћи да Брчко добије уговор са Електропривредом РС под што повољнијим условима.

Активности које проводи наше предузеће, у намјери да грађанима Дистрикта омогући квалитет и што повољније цијене наших услуга, наставити ће се и у будућности, уз максималан ангажман свих запосленика, те се надамо да ће подршку овим нашим настојањима дати институције Брчко дистрикта БиХ.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img