spot_img
spot_img

Брчко: Насиље у породици, двије саобраћајне незгоде

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Преносимо извјештај Полиције Брчко дистрикта Босне и Херцеговине са прегледом значајних безбједносних догађаја у периоду од 07.08.2018. године до 10.09.2018. године.

КРИМИНАЛИТЕТ:

– Дана 08.09.2018. године, око 19,00 сати, Полицији се обратила женска особа и пријавила “насиље у породици” које се у том моменту догађало у њеној породичној кући у Брчком. Одмах по сазнању, поступили су полицијски службеници који су на мјесту догађаја прикупили обавјештења да је лице са иницијалима Д.Х. рођен 1979. године са подручја Брчког, у породичној кући физички напао супругу и мајку, те да је супрузи нанио лаке тјелесне повреде.

– Од стране полицијских службеника, о свему је упознат дежурни тужилац Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ, а на мјесту догађаја извршен је увиђај.

– Лице са иницијалима Д.Х. је лишено слободе и над њим је извршена криминалистичка обрада. С обзиром да постоје основи сумње да је извршено кривично дјело “Насиље у породици” из члана 218, став 1, Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ, Полиција ће против именованог поднијети извјештај Тужилаштву Брчко дистрикта БиХ.

ЈАВНИ РЕД И МИР:

– Припадници Полиције су у наведеном временском периоду обезбиједили све вјерске, културне, спортске, традиционалне и друге јавне скупове који су одржани у дистрикту и исти су протекли безбједно.

САОБРАЋАЈ:

– У извјештајном периоду припадници Полиције извршили су увиђај у двије саобраћајне незгоде. У једној саобраћајној незгоди, једно лице је задобило тешке тјелесне повреде. У једној саобраћајној незгоди забиљежена је материјална штета.

– Током контроле возила и возача у саобраћају, припадници Полиције су из саобраћаја искључили четрдесеттри возача и возила, гдје је код тридесет возача контролом утврђено да возилима управљају под утицајем алкохола, у девет случајева утврђено је да лица управљају возилом прије стицања права на управљање, док је у четири случаја утврђено да су возачи управљали возилима којима је истекла важност регистрације.

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img