Брчко: Након кризе на политичкој сцени, власт обећава инфраструктурне пројекте - nula49.com
spot_img
spot_img

Брчко: Након кризе на политичкој сцени, власт обећава инфраструктурне пројекте

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Кризе власти обиљежиле су прошлу годину на политичком небу Дистрикта, а ове би енергија требало да се усмјери у инфраструктурне пројекте. Барем тако обећавају власти.

Додуше, није да се није баш ништа радило ни 2017.године, али ове ће све добити прави замах, увјерава градоначелник. Барем кад је о инфраструктури ријеч.

“Радићемо и те кружне токове и дворану спортску са базенима отвореним и затвореним, радиће се реконструкција или проширење Булевара мира. На привредном плану ми смо чишћењем локације Избора учинили доступним једну веома атрактивну локацију можда за неку будућу пословну иницијативу. Имамо понуђаче за куповину Интерпелета”, рекао је Синиша Милић, градоначелник Брчко дистрикта

Ваљало би се да се политичка препуцавања и размирице оставе по страни. Поготово ако се узме у обзир да је Дистрикт на привременом финансирању до марта, јер договора око буџета није било. У локалној Скупштини увјерени су да не би требало да запиње на другим пољима.

“Измјене постојеће документације за стадион. То су важнији инфраструктурни пројекти који се тичу самог града. Даље, бизнис форум је дао неке већ конкретне резултате. Има добрих значајних најава за инвестирање у Брчко”, наводи Есед Кадрић, предсједник Скупштине Брчко дистрикта.

“Шта да очекујемо ми грађани кад они у чијим су рукама сви конци не могу једни с другима”, питају Брчаци. Чули су планове градоначелника и предсједника Скупштине и само одмахују главом. Некима су све што су чули од њих предизборна обећања, други кажу да им треба дати шансу. Има и оних који су властима послали своје листе приоритета.

Брчаци додају и да су стрпљиви па им неће бити проблем сачекати да виде шта ће од обећаног власти испунити. Додају да само не буде “обећање – лудом радовање”.

 

 

 

 

(atvbl.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img