spot_img
spot_img

Брчко: Мјесечно преко 1.000 прекорачења брзине

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

За девет мјесеци ове године, стационарни и мобилни радари на подручју Брчко дистрикта су забиљежили преко 9.000 прекршаја прекорачења брзине.

Четири стационарна радара су, у том периоду, евидентирала 8.603 оваква прекршаја од чега је 3.483 процесуирано издавањем прекршајних налога, док се преостали број односи на странце или је у току поступак њиховог процесуирања. Редовним и ванредним контролама брзине са мобилним радарима забиљежено је око 600 прекршаја.

“Укупно гледајући, овај број је и нешто мањи у односу на исти период предходних година из разлога што су пооштрене казнене одредбе утицале на савјест возача, али и због техничке неисправности радарских уређаја који једно вријеме нису радили”, рекао је за Радио Брчко Кенад Бајрић, комадир Јединице саобраћајне полиције у Брчком.

Говорећи о дионицама пута гдје се чешће евидентирају прекорачења брзине, али и учестале саобраћајне несреће Бајрић је истакао Малезијски пут, дијелове магистралног пута у насељима Крепшић и Брезово Поље, те путна комуникација Горњи Рахић – Маоча.

Командир Бајрић је возаче позвао на опрез.

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img