Brčko: Miodrag Bukvić ponovo u SDS-u

Miodrag Bukvić ponovo je član Srpske demokratske stranke Brčko.

“Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Brčko donio je odluku da se Miodrag Bukvić, ugledni brčanski privrednik , bivši poslanik u Skupštini Brčko distikta i Narodnoj Skupštini RS, osvjedočeni pristalica politike SDS-a, vrati u članstvo naše stranke”, saopšteno je danas iz ove stranke.

“Miodrag Bukvić, zapravo samo nastavlja svoju aktivnost u SDS –u, prekinutu zbog ranijih nesuglasica, koje su u cijelosti prevaziđene. I na ovaj način SDS Brčko konsoliduje svoje redove i dodatno se ojačava članovima koji su izrazili želju da budu dio tima koji je spreman trčati maraton, a ne jednu trku. Takođe, povratak Miodraga Bukvića u redove SDS-a je još jedan od pokazatelja da se ova stranka ne odriče sabornosti, niti osvjedočenih pristalica kojima je stalo do prosperiteta srpskog naroda u Brčko distriktu i srpskog jedinstva”, dodaje se u saopštenju.

“Princip sabornosti, koga njegujemo, sačuvao je srpski narod i u najtežim vremenima, a aktuelni politički trenutak potvrđuje da taj princip treba njegovati i dalje”, kažu iz brčanskog opštinskog odbora.

“U Brčko distriktu Srbi su demografski ugroženi, nedostaje im i institucionalna zaštita, što SDS prepoznaje kao ozbiljan problem. Rješavanje tih problema, uz stvaranje ambijenta za brži ekonomski razvoj, najbolja su zaštita srpskog nacionalnog interesa, na čemu će SDS predano raditi, ne gledajući na pojedinačne interese koji su i doveli do ovog stanja”, zaključuje se u saopštenju brčanskog SDS-a.

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime